Astrologie

Astrologie Karmica

Astrologia karmica este un instrument util si activ de invatare si indrumare, care ofera intelegerea scopului vietii. Este un ghid pentru crestere sufleteasca si alegere libera a vointei. Ne ajuta sa intelegem motivul pentru care sufletul a ales sa experimenteze o anumita energie, iar din aceasta realizare constienta, se poata decide metoda de lucru cu o anumita provocare (frica, respingire, agresivitate s.a), in viata curenta.

„…nici o actiune a oricarei planete sau faze ale Soarelui sau Lunii sau ale oricarui corp ceresc, nu pot depasi puterea data de Creator omului, inca de la inceput, cand a devenit un suflet viu, cu puterea de a alege pentru sine „(Edgar Cayce 3744-3).

Cand alegem sa traim in mod activ in cunostinta de sine, recunoastem relatia noastra cu Creatorul si prin urmare abordam potentialul nostru pentru exprimarea creativitatii si vointei noastre.

Este important pentru dezvoltarea si evolutia noastra personala, sa intelegem cat de bine ne-am completat ciclurile de experienta si de invatare pe parcursul altor vieti, spre a face alegeri constiente,  care urmeaza propriul fir divin pe calea acestei vieti.

Citirile lui Edgar Cayce

Conform citirilor lui Edgar Cayce si a invataturilor lui Rudolf Steiner, toate planetele, inclusiv Soarele si Luna, au facut parte din experienta de dupa moarte, in trecerea dintre moarte si o noua nastere, in fiecare viata.

Citirile din Edgar Cayce, subliniaza faptul ca scopul calatoriilor sufletesti interplanetare, precum si incarnarile pamantesti, sunt ncesare pentru a deveni un partener potrivit al lui Dumnezeu in Imparatia Sa. Asa cum Hristos a facut inaintea noastra, noi toti trebuie sa devenim pregatiti din punct de vedere spiritual pentru a intra in Imparatie, prin experiente in toate domeniile de constientizare. Acest lucru este posibil fiind impreuna cu Cel Prea Inalt, fara sa provocam separari sau intreruperi in domeniul frumusetii, armoniei si puterii divine.

Mai mult, pentru o intelegere mai profunda a experientelor, atat fizice, cat si spirituale, Pamantul, Soarele, Luna si alte planete, reprezinta oportunitati pentru realizarea acestei misiuni. In orice dimensiune sau stare de constiinta, trezirea si iluminarea se datoreaza dorintei de uniune cu Dumnezeu. Singura dorinta a Lui este sa continui si sa ai propriul fir de aur, care sa se desfasoare prin fiecare act sau gand constient, spre compania inevitabila si vesnica cu El.

Calatoriile planetare din vietile trecute, reprezinta lectii ale constiintei si fiecare noua viata a Pamantului este o ocazie de a aplica – si, in cele din urma, de a perfectiona – lectiile invatate in aceste vizite ceresti.

Cayce ne dezvaluie cum putem sa ne indreptam vointa catre o crestere mai mare a sufletului in aceasta viata.

Contractul Sacru

Contractul Sacru contine douasprezece modele de comportament arhetipal, specifice calatoriei sufletesti (corelare cu astrograma natala). Caroline Myss, autoarea acestei metode, ne spune ca: „Alegerile de viata se schimba, cand incepem sa recunoastem diferenta dintre o optiune si un Contract Sacru”.

Cand suntem capabili sa ne vedem viata simbolic si impersonal, intram in centrul puterii noastre personale. Această lectie a Sinelui este universala pentru toate fiintele umane.

Lectiile se repeta din nou si din nou, de mai multe ori pe parcursul vietii noastre. Viziunea devine clara,  cand privim in inima noastra. „Cel care priveste in afara, viseaza. Cel care se uita inauntru se trezeste” spune Jung. Daca nu suntem in legatura cu Adevarul sufletului nostru, ceea ce vedem in exterior este o iluzie pe care o proiectam in lume.

Arhetipurile sunt un puternic filtru, prin care realitatea este perceputa intr-un anume mod si datorita acestui lucru, atragem in viata noastra anumite experiente si anumite relatii.

Astrograma pentru relocare este un tip de astrograma care va furnizeaza informatii despre influenta energetica si lectiile pe care veti tinde sa le atrageti intr-un anumit oras.

Astrograma Vocationala, este un tip de astrograma care va furnizeaza caracteristicile personale : individualitate, personalitate, emotii, mod de a gandi,  puncte forte, inhibitii, potential creativ, karma profesionala, lectii de invatat, capacitate de dezvoltare a relatiilor si resurselor personale,  talente ascunse, s.a., care va vor clarifica asupra carieriei potrivite pe care sa o urmati cu succes.

Detaliile necesare programarii pot fi obtinute
telefonic +4 (0) 752 18 77 52 sau prin e-mail contact (@) karyn.ro

Contact