Citire Intuitiva

Tot ceea ce este viu pulseaza cu energie si toata aceasta energie contine informatii. Oamenii de stiinta accepta faptul ca organismul uman genereaza energie electrica deoarece tesutul viu genereaza energie.

Corpul fizic este inconjurat de un camp energetic de jur imprejurul intregului corp. Este atat un centru de informare, cat si un sistem perceptual foarte sensibil. Suntem permanent in comunicare cu tot ceea ce ne inconjoara prin acest sistem, un fel de energie electrica constienta care transmite si primeste mesaje catre si de la alte organisme. Aceste mesaje din domeniul energetic sunt ceea ce percep intuitivii.

Campul energetic uman contine si reflecta energia fiecarui individ. Acest camp energetic care ne inconjoara, poarta cu el energia emotionala creata de experientele noastre interne si externe – atat pozitive, cat si negative. Aceasta forta emotionala influenteaza intregul sistem energetic.

Experiente care produc energie emotionala in sistemul energetic :

  • relatii trecute si prezente, atat personale, cat si profesionale;
  • experiente profunde sau traumatice, amintiri;
  • modele de credinta si atitudini, inclusiv toate credintele spirituale si superstitiile.

Emotiile din aceste experiente devin codificate in sistemele noastre biologice si contribuie la formarea tesutului celular, care apoi genereaza o calitate a energiei care reflecta aceste emotii. Aceste impresii energetice formeaza un limbaj energetic, care poarta informatii simbolice pe care le poate citi un intuitiv.

Consultatiile  se desfasoara la sediul cabinetului din Bucuresti. Detaliile necesare programarii pot fi obtinute telefonic la numarul de telefon 0752 18 77 52 sau prin e-mail : contact@karyn.ro.

Detaliile necesare programarii pot fi obtinute
telefonic +4 (0) 752 18 77 52 sau prin e-mail contact (@) karyn.ro

Contact