Feng Shui

Locul de odihna este esential pentru incarcarea resurselor, echilibru si buna stare. Pe de alta parte, spatiul de lucru este locul in care ne desfasuram activitatea in cea mai mare parte a zilei si in care ne dorim, pe cat este posibil, sa avem o parte de o energie pozitiva si productiva.

In ce consta Consultatia Feng Shui ?

Consultatia Feng shui consta in deplasarea la spatiul ce urmeaza a fi analizat pentru :

  • Evaluarea factorilor de influenta pozitiva si negativa din mediul inconjurator;
  • Evaluarea formei, orientarii, dimensiunii, luminii naturale, precum si a altor detalii importante care se obtin la fata locului.

Lucrarea, se realizeaza pe planul spatiului sau in lipsa acestuia, se poate realiza o schita la fata locului. In baza informatiilor si a consultatiei, clientul obtine solutiile Feng Shui, pentru a-si amenaja spatiul astfel incat sa obtina maximul potential benefic al acestuia.

Clientul beneficiaza de un raport complet, intocmit de catre consultant, care contine analiza si remediile Feng Shui corespunzatoare, cat si posibilitatile de implementare a acestora.

Exemplu: cel mai bun loc din casa pentru refacerea resurselor si odihna, directia cea mai buna pentru a colecta cel mai bun qi, directia de lucru si relatii, activatori de armonie si bunastare, cel mai bun loc pentru pozitionarea casei de marcat, locul benefic pentru actele firmei, etc.

 

Servicii oferite 

Consultanta Feng Shui pentru cladiri rezidentiale

Indiferent daca esti proprietar sau chirias, spatiul in care locuiesti are o influenta foarte mare asupra sanatatii, relatiilor si bunastarii tale. Analiza feng shui iti dezvaluie care sunt efectele pe care locul/ casa il are in timp asupra ta, precum si a membrilor familiei. Consultanta este utila pentru determinarea maximului potential benefic al spatiului.

 

Consultanta Feng Shui pentru spatii comerciale si birouri

Analiza feng shui raspunde nevoilor specifice ale mediului de afaceri si sunt luate in considerare inclusiv nevoile angajatilor. Consultanta este utila pentru atragerea clientilor, cresterea performantei si a profitului, promovarea unul climat pozitiv, placut si relatii de durata si buna calitate.

 

House Hunting

Cautarea si evaluarea corecta a unei noi locuinte sau a unei noi locatii pentru dezvoltarea afacerii. Deplasare la spatiul de interes si colaborare cu agentului imobiliar.

Raportul complet de evaluare Feng Shui include toate solutiile, pentru energiile specifice ale spatiului, asistenta pentru alegerea remediilor recomandate, colaborare cu arhitectul/decoratorul. Pentru proiectele din afara Bucurestiului, cheltuielile de deplasare intra in sarcina clientului.

Onorariul pentru realizarea feng shui, se calculeaza in functie de caz, situatie, complexitate. 

Feng Shui Traditional Lineaje : Maestrul Joseph Yu & Maestrul Joey Yap.

Detaliile necesare programarii pot fi obtinute
telefonic +4 (0) 752 18 77 52 sau prin e-mail contact (@) karyn.ro

Contact