Terapie BioEnergetica

Terapie si Corectie BioEnergetica

Terapia si corectia bioenergetica este bazata pe forta campului energetic si se realizeaza prin pase magnetice cu sau fara atingere.

Corectia Bioenergetica, metoda creeata de Serghei Matveev, se realizeaza prin „manipulari manuale si actiuni asupra organismului, care au la baza, principiul readucerii la normal a bioenergeticii umane. Esenta metodei este abordarea holistica a omului, respectiv armonia dintre minte, trup si spirit.

Terapia permite armonizarea energeticii corpului, declansarea si activarea proceselor de autoreglare, inclusiv mecanismele de curatare si restabilire a starii normale de sanatate a organismului.

Totodata, dispar durerile, blocajele adanci si contracturile din diferite portiuni ale corpului care blocheaza energia vitala, emotiile si puterea. Se imbunatateste starea fizica si psihica, se elimina tensiunile din muschi si miscari, creste mobilitatea corpului si calitatea vietii. Actiunea asupra  „fizicului” omului cu ajutorul anumitor manevre si miscari, permite aducerea sa la nivelul subconstientului,  ajutandu-l sa-si rezolve problemele legate de sanatate, scaderea autoaprecierii, nevroze, stres, actiunea energiilor negative, etc.”

Terapia si corectia bioenergetica :

  • declanseaza procesele de regenerare, reintinerire, echilibrare si armonizare naturala a intregii fiinte;
  • echilibreaza curgerea energiei subtile si inlatura blocajele din sistemul energetic
  • relaxeaza si reduce stresul
  • amelioreaza durerea si starile de panica si anxietate
  • stimuleaza si accelereaza vindecarea, acolo unde este posibil
  • ajuta organismul sa inlature toxinele
  • reconecteaza constiinta corp-minte-suflet-spirit
  • stimuleaza fertilitatea  (vezi testimoniale)

Diagnosticarea si echilibrarea energetica

Impresiile energetice sunt diferite de la un caz la altul. Energia noastra emotionala se transforma in materia biologica printr-un proces extrem de complex.

La fel cum statiile radio functioneaza in functie de lungimi de unda specifice energiei, fiecare organ si sistem din organism este calibrat pentru a absorbi si procesa energii emotionale si psihologice specifice.

O zona a corpului care nu transmite la frecventa normala, indica localizarea unei probleme. O schimbare a intensitătii frecventei, indica o schimbare in natura si gravitatea bolii si releva modelul de stres care a contribuit la dezvoltarea bolii.

Acest mod de interpretare a energiei se aseamana cu cele mai vechi practici si credinte medicale.Daca o persoana este capabila sa simtă intuitiv ca pierde energie din cauza unei situatii stresante – si apoi acționeaza pentru a corecta aceasta pierdere de energie,  atunci probabilitatea ca acest stres sa se dezvolte intr-o criza fizica este redus sau chiar eliminat complet.

O sedinta dureaza 60-90 de minute. Karyn Maria Taulescu este terapeut si profesor de reiki, acreditat international din 2009. A primit tehnica corectiei bioenergetice direct de la Serghei Matveev.

Detaliile necesare programarii pot fi obtinute
telefonic +4 (0) 752 18 77 52 sau prin e-mail contact (@) karyn.ro

Contact